ETSIMME JATKUVASTI JÄLLEENMYYJIÄ TUOTTEILLEMME!

Onko sinulla oma koira- tai metsästysalan yritys? Haluasitko laajentaa tuotevalikoimaasi tai ottaa kokonaan uutena palveluna koira- tai metsästystarvikkeita myyntiin omaan yritykseesi? Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä myymillemme ja maahantuomille laadukkaille tuotteille.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@kelpokepo.fi niin tehdään yhteistyöstä totta!


SagaJakt Kaaveet

Sagajakt-kaaveet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten ne ovat väritykseltään juuri suomalaista lajistoa jäljitteleviä. 

Kaaveet on painettu UV-väreillä kestämään pitkään käyttöä kaikissa sääolosuhteissa. Tukilanka, joka antaa kaaveelle luonnollista liikettä heikollakin tuulella, on ruostumatonta jousiterästä. 

Kaavepussit ovat laadukasta ja pitkäikäistä DuPont® Tyvek® -materiaalia

Katso lisää tästä


Acme Koira ja metsästyspillit

Acme on yksi maailman tunnetuimmista ja vanhimmista pillivalmistajista.

Olemme Acmen virallinen maahantuoja Suomessa. Acmen kaikki tuotemallit on mahdollista tilata meidän kautta.Firedog

Huippulaadukkaita tuotteita metsästyskoirille. 

Kaikki tuotteet on valmistettu yhteistyössä koiraharrastajien kanssa ja monien ammattikseen koiraa kouluttavien avustuksella.

Olemme Firedog:n virallinen maahantuoja Suomessa. Firedog:n kaikki tuotemallit on mahdollista tilata meidän kautta.Retriever-R-Trainer

Maailman laadukkaimmat heitindamit ja heitintarvikkeet. Daminheittimiä emme itse myy, koska Suomen aselaki luokittelee ne ampuma-aseiksi / kaasuaseiksi. Teemme yhteistyötä paikallisen Aseliikkeen kanssa ja heidän kauttaan asekauppiaiden on mahdollista tilata myös heittimiä valikoimiinsa. Voit ottaa yhteyttä myös tästä asiasta meidän asiakaspalveluun.

Olemme Retriever-R-Trainer:n virallinen maahantuoja heitindamien ja heitintarvikkeiden osalta Suomessa. Retriever-R-Trainer:n kaikki tuotemallit on mahdollista tilata meidän kautta.