Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus
Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus
Firedog

Firedog Damilaukku nylon - Ennakkotilaus

Damilaukussa tilaa kaikille tarvittaville treenivälineille

40,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 30 työpäivää

Ennakkotilaustuote. Tilaamme Firedogilla noin kahden viikon välein tavaraa ja tilaamalla tämän tuotteen saat sen seuraavassa Firedogin tilauksen yhteydessä. 

Damilaukussa on riittävästi tilaa 10 (M) - 12 (L) standardidamille isossa päätaskussa. Etuverkkotaskussa voit laittaa pienempiä asioita, kuten tasku- tai pallodameja. Tarrakiinnittimellä varustettu sivutasku on hyödyllinen matkapuhelimelle, ja olemme ajatelleet myös vesipulloa - se sopii mukavasti pussin toisella puolella olevaan verkkotaskuun. Vedenpitävä sisämateriaali on helppo putsata ja soveltuu myös riistan kantamiseen.

Materiaali: 100% polyesteri
Saatavana eri väreinä ja 2 kokoa:
Mitat M: n. 36 x 30 x 12 cm
Mitat L: n. 42 x 36 x 14 cm

Hoito-ohjeet: Jos laukku on märkä harjoittelun jälkeen, anna sen kuivua vapaasti ilmavassa tilassa, ei suorassa auringonvalossa. Helpoin tapa putsata laukku on pyyhkiä sen kostealla liinalla, jos se on liian likainen, voit pestä käsin 30 ° C: ssa. Tarkista harjoituslvälineiden tila säännöllisesti. Älä käytä niitä, jos huomaat vaurioita.

Pituus:
6 cm
Korkeus:
45 cm
Leveys:
40 cm
Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua