Firedog Mini Damilaukku - Ennakkotilaus
Firedog Mini Damilaukku - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku - Ennakkotilaus
Firedog

Firedog Mini Damilaukku - Ennakkotilaus

Minilaukku tarkoitettu 2-3 damilla treenaamiseen. Helppo käyttää mukana myös lenkeillä.

30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 30 työpäivää

Ennakkotilaustuote. Tilaamme Firedogilla noin kahden viikon välein tavaraa ja tilaamalla tämän tuotteen saat sen seuraavassa Firedogin tilauksen yhteydessä. 

Mini Dummy -laukku on ihanteellinen 2-3 standardidamille ja silti myös tilaa muille harjoitusvälineille. Kahdessa sivutaskussa on paikka taskudameille tai matkapuhelimelle. Takana on yksi vetoketjullinen tasku - avaimet tai lompakko voivat löytää turvallisen paikan sieltä. Vedenkestävä sisäpinnoite on helppo puhdistaa.

Materiaali: 100% polyesteri
Saatavana eri väreinä:
Mitat: n.20 x 25 x 8,5 cm

Hoito-ohjeet: Jos laukku on märkä harjoittelun jälkeen, anna sen kuivua vapaasti ilmavassa tilassa, ei suorassa auringonvalossa. Helpoin tapa putsata laukku on pyyhkiä sen kostealla liinalla, jos se on liian likainen, voit pestä käsin 30 ° C: ssa. Tarkista harjoituslvälineiden tila säännöllisesti. Älä käytä niitä, jos huomaat vaurioita.

Pituus:
6 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
20 cm
Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua