Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus
Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus
Firedog

Firedog Mini Damilaukku DeLuxe - Ennakkotilaus

Minilaukku on tarkoitettu 2-3 damilla treenaamiseen. Helppo käyttää mukana myös lenkeillä.

33,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 30 työpäivää

Ennakkotilaustuote. Tilaamme Firedogilla noin kahden viikon välein tavaraa ja tilaamalla tämän tuotteen saat sen seuraavassa Firedogin tilauksen yhteydessä. 

Mini Damilaukku DeLuxe on ihanteellinen 2-3 standardidamille ja silti myös tilaa muille harjoitusvälineille. Kahdessa sivutaskussa on paikka taskudameille tai matkapuhelimelle. Vetoketjutasku edessä ja sisällä tarjoaa paikan pienemmille tavaroille, kuten pillille, hihnalle, avaimille tai lompakolle. Säädettävä olkahihna on irrotettava ja laukku voidaan kiinnittää myös vyölle. Vedenkestävä sisäpinnoite on helppo puhdistaa.

Materiaali: 100% polyesteri
Saatavana eri väreinä:
Mitat: n.20 x 25 x 8,5 cm

Hoito-ohjeet: Jos laukku on märkä harjoittelun jälkeen, anna sen kuivua vapaasti ilmavassa tilassa, ei suorassa auringonvalossa. Helpoin tapa putsata laukku on pyyhkiä sen kostealla liinalla, jos se on liian likainen, voit pestä käsin 30 ° C: ssa. Tarkista harjoituslvälineiden tila säännöllisesti. Älä käytä niitä, jos huomaat vaurioita.

Pituus:
6 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
20 cm
Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua