Lining dami 500g heittokapulalla
Lining dami 500g heittokapulalla Lining dami 500g heittokapulalla Lining dami 500g heittokapulalla Lining dami 500g heittokapulalla Lining dami 500g heittokapulalla Lining dami 500g heittokapulalla
Firedog

Lining dami 500g heittokapulalla

Lining damit pystyy asettamaan pystyyn ja näin ne on pidemmältä matkalta havaittavissa.

9,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Mikäli värin saldo on 0, tai tilaat väriä saldon yli, lisätään tilaamasi damit seuraavaan Firedogin ennakkotilaukseen. Täydennämme varastoamme Firedogin tuotteilla n. 2 viikon välein, joten et joudu odottamaan kauaa. 

Lining damit eli linjausdamit voidaan asettaa pystyasentoon. Tämä auttaa muunmuassa lähetyksen linjaamisessa ja injan vahvistamisessa. Pystyssä olevat damit näkyvät pidemmälle ja koirasi saa niistä vahvistuksen toiminnalleen aikaisemmassa vaiheessa.

Materiaali: 100% canvas
Pituus: n. 22 cm
Halkaisija: n. 9 cm

Varoitus: Damit eivät ole leluja eikä niitä ole tarkoitettu leikkimiseen, eikä vetämiseen! Dami korvaa riistan harjoituksissa ja sen tarkoituksena on kouluttaa nouto- ja metsästysharjoitteita. Älä jätä koiraa yksin damin kanssa äläkä anna koiran pureskella sitä.

Jos damit on märkiä harjoittelun jälkeen, jätä ne kuivumaan ilmavaan tilaan, ei suoraan auringonvaloon. Älä säilytä märkiä dameja treenilaukussa tai liivissä, sillä estät sekä laukun, että damien homehtumisen.
Tarkista harjoitusvälineiden kunto ennen harjoitusta. Älä käytä niitä, mikäli huomaat vaurioita.

Pituus:
9 cm
Korkeus:
22 cm
Leveys:
9 cm
Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua