Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus
Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus
Firedog

Firedog Metsästysliivi - Ennakkotilaus

Käytännöllinen ja kestävä metsästysliivi isoilla taskuilla. Orassi huomioväri yläosassa ja selkäpuolella luo turvallisuutta.

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 30 työpäivää

Ennakkotilaustuote. Tilaamme Firedogilla noin kahden viikon välein tavaraa ja tilaamalla tämän tuotteen saat sen seuraavassa Firedogin tilauksen yhteydessä. 

Metsästysliivi onvuosien suunnittelun ja käytännön kokemuksen tulos. Suunniteltu nimenomaan metsästyskeyttöön. Voit helposti laittaa riistaa isoon avoimeen takataskuun. Kaksi suurta etutaskua tarjoaa tarpeeksi tilaa panoksille, käsineille, juomapullolle tai muille metsästysvälineille. Vetoketjutaskuihin mahtuu puhelin, avaimet ja lompakko. Rinnassa nappitasku esim lähiradiolle.
Polyuretaanipinnoitteen ansiosta liivin takatasku on helppo puhdistaa.

Materiaali: 100% canvas, takataskun sisusta polyamide polyuretaanipinnoitteella.

Saatavana useissa väreissä ja useassa eri koossa:
XS - 80 - 98 cm vyötärön ympärysmitta
S - 85 - 105 cm vyötärön ympärysmitta
M - 95 - 112 cm vyötärön ympärysmitta
L - 105 - 120 cm vyötärön ympärysmitta
XL - 110 - 125 cm vyötärön ympärysmitta
XXL - 120 - 135 cm vyötärön ympärysmitta

Hoito-ohjeet: Jos liivi on märkä, anna sen kuivua vapaasti ilmavassa tilassa, ei kuitenkaan suorassa auringonvalossa. Yleensä voit pyyhkiä sen kostealla liinalla, jos se on liian likainen, voit pestä sen käsin 30 ° C: ssa. Mahdollisten vaurioiden välttämiseksi tarkista metsästysvälineiden kunto säännöllisesti. Älä käytä niitä, jos huomaat vaurioita.

Pituus:
4 cm
Korkeus:
60 cm
Leveys:
40 cm
Paino:
2000 g
Arvostelut 0 arvostelua