Firedog Öljykankainen Damilaukku M
Firedog Öljykankainen Damilaukku M Firedog Öljykankainen Damilaukku M Firedog Öljykankainen Damilaukku M Firedog Öljykankainen Damilaukku M Firedog Öljykankainen Damilaukku M
Firedog

Firedog Öljykankainen Damilaukku M

Damilaukussa tilaa kaikille tarvittaville treenivälineille

55,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 7 - 30 työpäivää

Mikäli värin saldo on 0, tai tilaat väriä saldon yli, lisätään tilaamasi tuotteet seuraavaan Firedogin ennakkotilaukseen. Täydennämme varastoamme Firedogin tuotteilla n. 2 viikon välein, joten et joudu odottamaan kauaa. 

Damilaukussa on riittävästi tilaa 10 (M) - 12 (L) standardidamille isossa päätaskussa. Etuverkkotaskussa voit laittaa pienempiä asioita, kuten tasku- tai pallodameja. Tarrakiinnittimellä varustettu sivutasku on hyödyllinen matkapuhelimelle, ja olemme ajatelleet myös vesipulloa - se sopii mukavasti pussin toisella puolella olevaan verkkotaskuun. Vedenpitävä sisämateriaali on helppo putsata ja soveltuu myös riistan kantamiseen.

Materiaali: 100 % vahattu puuvilla
Saatavana eri väreinä ja 2 kokoa:
Mitat M: n. 36 x 30 x 12 cm
Mitat L: n. 42 x 36 x 14 cm

Hoito-ohjeet: Jos laukku on märkä harjoittelun jälkeen, anna sen kuivua vapaasti ilmavassa tilassa, ei suorassa auringonvalossa. Helpoin tapa putsata laukku on pyyhkiä sen kostealla liinalla, jos se on liian likainen, voit pestä käsin 30 ° C: ssa. Tarkista harjoituslvälineiden tila säännöllisesti. Älä käytä niitä, jos huomaat vaurioita.

Pituus:
6 cm
Korkeus:
45 cm
Leveys:
40 cm
Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua