Back on Track Verkkotakki Mäyräkoiralle
Back on Track Verkkotakki Mäyräkoiralle Back on Track Verkkotakki Mäyräkoiralle Back on Track Verkkotakki Mäyräkoiralle Back on Track Verkkotakki Mäyräkoiralle
Back on Track

Back on Track Verkkotakki Mäyräkoiralle

Tuotetta rajoitettu erä.

Verkkotakin ulkokangas on kevyttä verkkoa joka muotoutuu koiran kehon mukaan ja on siksi notkea ja miellyttävä käyttää.

61,20 €
72,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Verkkotakin ulkokangas on kevyttä verkkoa joka muotoutuu koiran kehon mukaan ja on siksi notkea ja miellyttävä käyttää. Sen vuoksi monet koirat jotka yleensä eivät pidä takeista hyväksyvät tämän kevyemmän takin päälleen. Takin Back on Track-vuorauksen ansiosta koira pysyy lämpimänä mutta sille ei tule liian kuuma.

Takkia voi käyttää toisen takin alla tai kun haluaa pitää koiran kevyesti puettuna treenin aikana. Se on kätevä myös silloin kun koira on pesty tai se on kastunut sateessa.

Takki sovitetaan sopivaksi kaulassa ja niskassa olevien kiristyskuminauhojen avulla. Siinä on molemmilla sivuilla heijastimet, joustavat jalkalenkit sekä niskassa aukko taluttimelle.

Pituus koossa

S 44cm

M 47cm

L 49cm

Koiran loimen pituus mitataan niskasta, kaulapannan kohdalta hännän tyveen. Mittaa koira seisovassa asennossa. Loimen oikeaan kokoon vaikuttaa myös hännän kiinnittymiskohta ja se, missä asennossa koira kantaa häntäänsä.

Kaikki Back on track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta welltex-kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja kykenevät parempaan suoritustehoon. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Pituus:
5 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
40 cm
Paino:
1200 g