Kaninkarvadamipallo 150g
Kaninkarvadamipallo 150g
Firedog

Kaninkarvadamipallo 150g

Tuotenumero 8585041103122

Kaninkarvapallo 150g on erityisesti riistaan totuttautumiseen ja lähihakuun soveltuva dami. Käy hyvin myös koiran motivointiin ja palkkaamiseen

17,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Mikäli saldo on 0, tai tilaat saldon yli, lisätään tilaamasi damit seuraavaan Firedogin ennakkotilaukseen. Täydennämme varastoamme Firedogin tuotteilla n. 2 viikon välein, joten et joudu odottamaan kauaa.

Kaninkarvadamipallot soveltuvat pienen kokonsa ja muotoilunsa vuoksi erittäin hyvin nenänkäyttöharjoituksiin. Nämä sujahtavat helposti heinikkoon koiran näkymättömille, joten koira joutuu ensisijaisesti käyttämään nenäänsä löytääkseen damipallon. Erittäin hyvä esimerkiksi lähihaun opettamisessa. Samoin markkeerauksissa käyttäessä koira oppii hyvin pitämään aluetta pidempään ja käyttämään nenäänsä tehokkaammin damipallon löytämiseksi.

Pitkän heittonarun ansiosta nämä lentävät todella pitkälle ja näitä on todella helppo heittää. Oranssi heittonaru näkyy hyvin ohjaajalle, mutta koiran on sitä vaikea nähdä, joten se ei helpota koiraa löytämään damia silmillään. 

Damipalloissa yhdistyy monta hyvää puolta: Ne ovat kevyempiä ja pienempiä, joten niitä saa enemmän treeneihin mukaan. Koirat joutuvat käyttämään enemmän nenäänsä löytääkseen pienemmät ja vähemmän hajulähdettä sisältävät damit. Vievät vähemmän varastointitilaa ja kuivuvat nopeammin kuin isot damit.

Kaninkarvadamit on kokonaan peitetty kaninkarvalla. Ne soveltuvat hyvin riistaan totuttautumiseen ja niillä voit harjoitella mainiosti nenänkäyttöä. Kanikarvapallot ovat erinomaisia lähihakutreeneissä!

Soveltuvat myös hyvin myös koiran motivointiin ja palkkaamiseen.

Valmistettu korkealaatuisesta kestävästä materiaalista ja tähän voi lisätä myös koulutushajusteita.


Materiaali: 100% kangas, kaninkarva

Pituus: n. 14,5 cm

Halkaisija: n. 8 cm


Huom:

Damit eivät ole leluja.

Jos damit ovat kosteat/märät koulutuksen jälkeen, anna niiden kuivua vapaasti ilmassa roikottamalla, ei suoraan auringonvaloon.

Jos löydät vaurioita dameista, älä käytä niitä.

Pituus:
14.5 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
8 cm
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua