Kaninkarvatennispallo
Kaninkarvatennispallo
Firedog

Kaninkarvatennispallo

Tuotenumero 8585041148444

Koirasi tulee rakastamaan Kaninkarvatennispalloa! Käy hyvin myös koiran motivointiin ja palkkaamiseen.

10,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 0 - 3 työpäivää

Kaninkarvatennispallot soveltuvat pienen kokonsa ja muotoilunsa vuoksi erittäin hyvin nenänkäyttöharjoituksiin. Nämä sujahtavat helposti heinikkoon koiran näkymättömille, joten koira joutuu ensisijaisesti käyttämään nenäänsä löytääkseen damipallon. Erittäin hyvä esimerkiksi lähihaun opettamisessa. Samoin markkeerauksissa käyttäessä koira oppii hyvin pitämään aluetta pidempään ja käyttämään nenäänsä tehokkaammin damipallon löytämiseksi.

Pitkän heittonarun ansiosta nämä lentävät todella pitkälle ja näitä on todella helppo heittää. Oranssi heittonaru näkyy hyvin ohjaajalle, mutta koiran on sitä vaikea nähdä, joten se ei helpota koiraa löytämään damia silmillään. 

Damipalloissa yhdistyy monta hyvää puolta: Ne ovat kevyempiä ja pienempiä, joten niitä saa enemmän treeneihin mukaan. Koirat joutuvat käyttämään enemmän nenäänsä löytääkseen pienemmät ja vähemmän hajulähdettä sisältävät damit. Vievät vähemmän varastointitilaa ja kuivuvat nopeammin kuin isot damit.

Kaninkarvatennispallo on kokonaan peitetty kaninkarvalla. Ne soveltuvat hyvin riistaan totuttautumiseen ja niillä voit harjoitella mainiosti nenänkäyttöä. Kanikarvatennispallot ovat erinomaisia lähihakutreeneissä!

Soveltuvat myös hyvin myös koiran motivointiin ja palkkaamiseen.

Valmistettu korkealaatuisesta kestävästä materiaalista ja tähän voi lisätä myös koulutushajusteita.


Materiaali: 100% tennispallo, kaninkarva

Halkaisija: n. 7 cm


Huom:

Damit eivät ole leluja.

Jos damit ovat kosteat/märät koulutuksen jälkeen, anna niiden kuivua vapaasti ilmassa roikottamalla, ei suoraan auringonvaloon.

Jos löydät vaurioita dameista, älä käytä niitä.

Pituus:
7 cm
Korkeus:
7 cm
Leveys:
7 cm
Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua