Tiedote daminheittimistä

Moni on varmasti nähnyt 31.5.2017 kirjatun Poliisihallituksen lausunnon daminheittimistä. Lausunnon mukaan heittimet ovat luvanvaraisia aseita. Tämä lopetti meidän maahantuonti ja myyntitoiminnan niiden osalta kokonaan.

Olemme käyneet keskusteluja Karhulan Ase ja Erän kanssa ja heidän puolelta on tullut vihreää valoa asian suhteen. Ensin täytyy selvittää muodollisuuksia ja lupa-asioita, mutta uskomme, että jatkossa Karhulan Ase ja Erä voi maahantuoda ja ottaa luvanvaraiset heittimet myyntiin, sekä heiltä saa ostettua heittimiä jatkossa hankintalupaa vastaan. Toimitukset tulevat onnistumaan Suomeen Matkahuollon kautta.

Meidän puolesta saa jatkossakin hyvät ja edulliset damit ja patruunat mukaan samaan pakettiin. Lisäksi tulemme jatkamaan myös oheistarvikkeiden, kuten kauko-ohjattujen alustojen, olkatukien, yms myyntiä.

Vielä on tosin epäselvää siitä, että minkälaisen luvan daminheitin vaatii, ja odotamme tästä Poliisihallituksen ohjeistusta. Tiedotamme tästä, kun saamme lisäinfoa asiasta. Samoin tulemme ohjeistamaan vanhoja asiakkaitamme daminheitinlupien osalta. Mikäli asiakkaillemme on kiinnostusta hankkia jatkossa heitin Karhulan Ase ja Erä liikkeestä, voi asiasta ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kelpokepo.fi ja annamme ohjeet miten tulee toimia asian suhteen.


Santtu Narkilahti

Kelpo Kepo Oy

Kommentarer

Logga in För att skriva en kommentar.